Bubbelpåsar


Bubbelpåsar är ett emballage med bubbelplast på insidan av påsen. Bubbelpåsar används för att frakta produkter som lätt kan skadas under transporten. Exempel på saker som kan fraktas med bubbelpåsar är till exempel cd-skivor, dvd-filmer, smycken och småskalig elektronik så som hörlurar.

Bubbelpåsar billigt

Bubbelpåsar är ett billigt emballage-alternativ

Varför välja bubbelpåsar?

En bubbelpåse är ett smidigt alternativ för dig som behöver packa något snabbt utan att ägna tid åt att skydda varan/produkten med emballage. En bubbelpåse fungerar som ett kuvert där emballaget redan finns på plats och skyddar mot stötar, smällar och vikttryck. Ibland kan skillnaden mellan bubbelkuvert, vaderade påsar och bubbelpåsar vara ganska liten och man kan kika på alla alternativen för att se vad som passar ens behov bäst.

Det finns också mer tuffa bubbelpåsar som är speciellt utformade för att vara vattenavisande. Därför fungerar bubbelpåsen som ett bra alternativ för att skicka små, men ganska ömtåliga varor.

Olika typer av bubbelpåsar

Billiga bubbelpåsar finns i olika variante

Billiga bubbelpåsar finns i olika varianter

  • Bubbelpåse med fönster
  • Bubbelpåse tuff (extra tålig)
  • Bubbelpåse med tryck
  • Bubbelpåse metallic (bubbelpåse i ett mer festligt utseende)
  • Bubbelpåse med ficka (Fickan kan användas för t.ex. fakturan)

Vanliga storlekar på bubbelpåsar

Du kan köpa bubbelpåsar i alla möjliga olika storlekar från så små som 11×16 cm till större på t.ex. 35x47cm. Tänk på att bubbelpåsen också har en viss vikt, så om du har en försändelse som ska skickas utomlands så kan det löna sig att ta en lättare påse för att få ner fraktkostnaden. De allra minsta bubbelpåsarna väger under 10g men de större kan ofta väga mer än 50 gram.

Hur hittar jag bubbelpåsar billigt?

För att få ett så bra och billigt pris som möjligt på bubbelpåsar gäller som alltid att jämföra olika aktörer mot varandra. Om du köper bubbelpåsar online så kan det verka som om ett företag har mycket bättre priser än ett annat, men så behöver inte vara fallet eftersom fraktkostnaden kan variera mycket. Ett tips är därför att placera produkten i kundvagnen för att se vad fraktpriset blir och på sätt få ut den totala kostnaden för bubbelpåsarna.

Bubbelpåsar billigt från Aroxs

En bubbelpåse kostar från under en krona till flera kronor per styck, men ju fler du köper desto billigare blir det. Tänk därför noggrant igenom ditt behov

Du kan köpa bubbelpåsar med portot förbetalt hos posten. Dessa säljs i regel i tiopack, men portot gäller endast för Sverige. Om du tänker frakta lite tyngre saker i bubbelpåsarna så kan alternativen från Posten ofta löna sig. För att beräkna fraktkostnaden för ditt paket så kan du använda dig av Postens fraktkalkylator eller skickaguiden.